Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нова серія контролерів для професійного холодильного обладнання Carel IR33+ і IR33+ wide

(31.05.2014)

Повне розуміння існуючих рішень на ринку холодильного обладнання, дозволило компанії CAREL з особливою увагою до деталей, розробити продукт, який є технологічно сучасним, простим у використанні і який відповідає потребам поточного ринку. IR33+ є наступним поколінням відомої серії контролерів Carel IR33, зручність використання, інтеграції в системи моніторингу та диспетчеризації, дизайн зовнішнього вигляду, все це дозволило бути IR33 флагманом ринку протягом багатьох років.

Carel IR33+

У контролерах Carel IR33+ з'явився ряд нових відмінностей: сенсорна клавіатура, в зовнішньому вигляді відбулися зміни лицьової панелі, вона стала повністю плоскою, з'явився новий дизайн кнопок клавіатури. Для зручності використання, в контролері збільшили яскравість і розмір дисплея (на 30% більше, ніж у IR33), розробили інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача, додані функція вкл/викл з клавіатури, окремим кольором виділені інші функції кнопок. Зараз всі контролери CAREL в обов'язковому порядку мають можливість інтеграції з системами диспетчеризації та моніторингу. Вся серія контролерів Carel IR33+ в стандартній комплектації має протокол Modbus® і CAREL. Для зручності клієнтів CAREL, нова серія контроллерів IR33+ повністю сумісна зі старою серією IR33, в плані габаритних розмірів пристрою і отворів під нього, монтажі, електричних схем і параметрів. Завдяки оптимізації технічного функціоналу, використання всього декількох моделей контролерів Carel IR33+ здатне забезпечити управління всіма найбільш поширеними завданнями, що спрощує облік складських запасів.

Контролери серії IR33+ і IR33+ wide це нова пропозиція CAREL, яке відповідає сучасним запитам ринку, таким як надійність, гнучкість і доступність.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10