Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Embraco презентувала нову серію компресорів NEU

(28.05.2014)

Нова серія компресорів Embraco NEU споживає на 16% менше електроенергії при збільшенні продуктивності на 10% порівняно з продукцією попередньої серії NEK. Габарити компресорів нової серії не змінилися, і тому можна замінити всі вироби серії NB / NE на нові моделі у вже експлуатованих холодильних машинах.

компресор Embraco NEU

У Центрі досліджень і розробок компанії Embraco, у словацькому місті Спішська було вироблено значне удосконалення найважливіших компонентів існуючої платформи NEK - системи клапанів і глушника всмоктування і корпусу компресора. Додатково вироблено нове ламінування двигуна і встановлена ​​покращена модель колектора. Незмінними залишилися такі основні показники якості компресорів, як низький рівень шуму, практично повна відсутність вібрації і гарантований повторний пуск компресора після відтавання або вимикання.

Інноваційні компресори NEU сумісні з усіма пристроями, які підходять для систем NE / NEK (L і MBP). У нових моделей такий же робочий об'єм - до 16,8 см3, і вони поставляються з такою ж дозвільною документацією, як моделі серії NEK (VDE, IMQ, CQC і UL).

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10