Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Технічний Фокус Aermec № 3: нові руфтопи RTX

(24.05.2014)

Новий номер видання Technical Focus від компанії Aermec присвячен даховим кондиціонерам RTX - новому виробу італійського виробника.

У застосуваннях середньої потужності в промисловому секторі та секторі послуг, таких як торгові центри, адміністративні будівлі і малі виробничі об'єкти, крім підтримки заданої температури і вологості необхідно також забезпечення якості повітря, що подається, а також дотримання правильної кратності повітрообміну.

даховий кондиціонер Aermec RTX

Всі ці потреби можуть бути вирішені за допомогою єдиного рішення - нового дахового кондиціонера Aermec RTX. Новий руфтоп, крім задоволення потреб, які описані вище, має надзвичайно компактні розміри і функцію plug-and-play при пуску обладнання в експлуатацію.

Aermec Technical Focus

Пропонований Вашій увазі Технічні Фокус концентрується на економії енергії при експлуатації дахових кондиціонерів Aermec RTX на об'єктах середньої величини. У тому числі в новому виданні Aermec скурпулезно наведено алаліз дослідження роботи нових італійських руфтопів, які були отримані в результаті дослідної експлуатації в діючому торговому центрі.

> > > Завантажити «Технічний Фокус Aermec» випуск № 3-2014

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10