Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Системи технологічного охолодження Daikin ZEAS

(21.05.2014)

Компанія Daikin представляє нову інверторну систему технологічного охолодження ZEAS з конденсаторними блоками LREQ-B, яка використовуються в роздрібній торгівлі для зберігання продуктів при температурі від -45 до +10°C.

Конденсаторні блоки Daikin ZEAS мають сім типорозмірів продуктивністю від 12,5 до 37,9 кВт. З двох модулів можна скласти систему продуктивністю до 75,8 кВт. Конденсаторні блоки серії B прийшли на заміну попередньому поколінню блоків серії A.

Конденсаторні блоки Daikin ZEAS

Використання DC-інверторного спірального компресора збільшує термін служби комерційних конденсаторних блоків Daikin ZEAS і знижує витрату електроенергії. DC-інверторне управління забезпечує роботу компресора з тією потужністю, яка оптимально відповідає навантаженню.

Системи Daikin ZEAS можуть працювати одночасно як на охолодження, так і на низькотемпературне заморожування, що робить це обладнання надзвичайно зручним для використання в роздрібній торгівлі. Для роботи в такому режимі необхідна установка бустерного блоку.

Конденсаторні блоки Daikin ZEAS вигідно відрізняються своїми компактними розмірами завдяки невеликій площі основи (розміри блоку малого типорозміру - 1680х635х765 мм) і тихою роботою. Вони ідеально підходять для міського середовища, при необхідності можуть встановлюватися в житлових районах, де шум в нічний час неприпустимий.

Блоки зручні в монтажі та технічному обслуговуванні за рахунок особливостей конструкції та принципу підключення PnP (Plug and Play).

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10