Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Проміжний звіт Uponor за перший квартал

(21.05.2014)

UponorУ 2014 рік в період з січня по березень, чистий обсяг продажів Uponor зріс на 30% в річному вирахуванні до 230 900 000 €. У порівнянні з ростом в першому кварталі 2012 року чистий продаж Uponor виріс на 14,1%. Центральна Європа, Швеція і Московія зокрема, виграли від м'яких погодних умов у зимовий період. Московський ринок, важливість якого для Uponor неухильно росте протягом кількох років, як і раніше продовжує зростати.

Президент і головний виконавчий директор Юрі Луомакоскі коментує події звітного періоду: «Мы вважаємо, що м'яка та чиста зимова погода справила позитивний вплив на розвиток чистих продажів в Європі в першому кварталі. У Північній Америці, однак, незвично сувора зима несприятливо вплинула на конструкції. Незважаючи на це, ми раді повідомити, що зростання є».

У Європейському сегменті Рішення для будівництва, Uponor продовжує прикладати зусилля щодо поліпшення обслуговування клієнтів при одночасному зниженні впливу на навколишнє середовище і підвищення ефективності витрат. Інтеграція Uponor Infra на ринки йде за планом і Uponor знаходиться на шляху до генерувння очікуваої економії, частково протягом поточного року і на період до 2015 року.

Макроекономічні тенденції на ключових ринках Uponor в Європі та Північній Америці, як і очікувалось, продовжать сьогоднішній курс в найближчому майбутньому. Крім того, очікується, що попит на ринках промислового та цивільного будівництва буде слідувати та само, як і протягом першого кварталу 2014 року. Завдяки поступовій стабілізації економіки поступово відновлюється довіра споживачів до бізнесу в Європі, тому також очікується попит на будівельні рішення, що стабільно розвиваються і навіть показали невелике зростання на деяких ключових ринках.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10