Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові моделі очищувачів повітря Streamer із зволоженням від DAIKIN

(20.05.2014)

DAIKIN StreamerУ кінці 2013 року компанія DAIKIN почала випуск для японського ринку трьох моделей зволожуючих очищувачів повітря Streamer.

У цих моделях застосована як стримерна технологія, завдяки якій розкладаються і видаляються цвіль, алергени, запахи, і інші шкідливі речовини, що поглинаються очищувачем повітря, так і система «активних плазмових іонів», яка випускає активні плазмові іони з очищувача повітря, щоб обмежити поширення в повітрі цвілі та інших забруднювачів.

Компанія DAIKIN продемонструвала, що вбудована система Streamer здатна видаляти навіть шкідливі газоподібні хімічні речовини, що прилипають до корисних часток повітря. Таким чином, система очищає повітря в приміщенні, видаляючи речовини, які викликають забруднення повітря, а також газоподібні хімічні речовини.

Всі нові cтримерні моделі очищувачів повітря DAIKIN оснащені функцією Циркуляції Чистого Повітря (Clean Circulator function), яка очищає повітря в приміщенні за рахунок організації циркуляції повітря в комбінації з роботою кондиціонера повітря. Ця функція підвищує рівень ефективності та зручність роботи також і кондиціонера повітря. Крім того, нова функція «ECO-заощадження електроенергії» дозволяє майже на 43% скоротити витрати на електроенергію в порівнянні з автоматичним режимом роботи.

Основні відмінні особливості нових очищувачів DAIKIN Streamer

1. Система Streamer ефективно видаляє шкідливі газоподібні хімічні речовини, зберігаючи корисні речовини, що знаходяться в повітрі.

Шкідливі газоподібні хімічні речовини часто приєднуються до корисних, що знаходяться в повітрі. Навіть тоді, коли ці речовини потрапили у фільтр збору пилу очищувача повітря, гази не поглинаються і знову поширюються. Компанія DAIKIN продемонструвала, що нові моделі, які оснащені системою Streamer, можуть розкладати гази, що прилипають до корисних речовин у фільтрі збору пилу, і протягом 24 годин перешкоджати попаданню в повітря більше 98% шкідливих газоподібних хімічних речовин.

2. Функція Циркуляції Чистого Повітря знижує нерівномірність розподілу температури і підвищує рівень комфорту при роботі побутового кондиціонера повітря в режимі опалення.

Функція Циркуляції Чистого Повітря очищає повітря в приміщенні шляхом його розповсюдження в поєднанні з побутовим кондиціонером повітря, який допомагає зменшити нерівномірність розподілу температури в приміщенні. Датчик температури усередині очищувача повітря виявляє зміни температури в приміщенні і автоматично регулює, при необхідності, швидкість потоку повітря для забезпечення циркуляції повітря в приміщенні, одночасно очищаючи його. Коли ця функція використовується в комбінації з роботою кондиціонера повітря в режимі опалення, час, необхідний для досягнення підлоговою температурою температури, заданої кондиціонером повітря, скорочується приблизно на 10 хвилин.

Під час роботи кондиціонера повітря в режимі опалення, тепле повітря має тенденцію накопичуватися у стелі. Функція Циркуляції Чистого Повітря допомагає запобігти цьому явищу і підтримує область поблизу підлоги більш теплою.

3. Всі моделі оснащені нової економічної електрозберігаючою функцією.

Датчики пилу і запаху стежать за рівнем забруднення повітря в приміщенні. Коли повітря в приміщенні чисте, нова функція 'ECO-заощадження електроенергії' припиняє роботу автоматично, таким чином, запобігаючи надмірне енергоспоживання. Ця функція дозволяє на 43% скоротити витрати з оплати електроенергії (майже 5,3 кВт*год зниження на годину) в порівнянні з автоматичним режимом роботи, коли очищувач повітря DAIKIN Streamer безперервно працює на одній з чотирьох швидкостей повітряного потоку.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10