Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Посібник по заміні старої системи кондиціонування повітря від компанії Mitsubishi Electric

(19.05.2014)

Для захисту озонового шару традиційні холодоагенти (R22) були замінені новими холодоагентами (R410A). Однак мінеральне масло не може бути використано в якості холодильного масла, так як холодоагент R410A не містить хлор. Без хлору холодоагент не розчиняється у мінеральному маслі, що призводить до поганого повернення масла в компресор і недостатньому мастилі. Внаслідок цього важливе значення має використання альтернативного масла з високою плинністю і змішуваністью, сумісного з холодоагентом R410A.

При заміні кондиціонера з R22 на кондиціонер з R410A, залишки хлору і мінерального масла, які не можуть бути використані в кондиціонері з холодоагентом R410A, повинні бути оброблені відповідним чином. Повторне використання існуючих фреонопроводів без очищення або заміни труб призведе до погіршення властивостей холодильного масла та/або забруднення контуру холодоагенту і, як наслідок, до несправності кондиціонера. Повторне використання вимагає відповідної обробки залишків.

Mitsubishi Electric Replace

У сучасних кондиціонерах Mitsubishi Electric застосовуються техології, які дозволяють застосовувати нові кондиціонери з холодоагентом R410A на старих магістралях від застарілого холодоагенту R22. Для полегшення розуміння роботи нових кондиціонерів Mitsubishi Electric на старих магістралях японський виробник випустив новий посібник щодо застосування російською мовою.

> > > Посібник по заміні старої системи кондиціонування повітря від компанії Mitsubishi Electric

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10