Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Mestex допоможе оцінити доцільність переведення ЦОД на фрікулінг

(13.05.2014)

Mestex Aztec Evaporative CoolingПостачальник систем випарного охолодження для ЦОД Mestex анонсував безкоштовний програмний інструмент, який дозволить потенційним клієнтам компанії оцінити можливості для підвищення енергоефективності своєї обчислювальної інфраструктури за допомогою модульних систем охолодження в міру її (обчислювальної інфраструктури) розширення.

Представники Mestex відзначили, що продукти компанії на базі концепції фрікулінг (природного охолодження) начебто рішень з лінійки Aztec Evaporative Cooling поєднують в собі інтелектуальні технології управління, а також гнучкість і підвищену масштабованість. Все це дозволяє клієнтам вендора максимізувати енергозбереження в ЦОД і в міру його зростання при одночасному зниженні сукупної вартості володіння обчислювальної інфраструктурою.

Щоб допомогти операторам дата-центрів в отриманні повного уявлення про можливості для масштабування системи охолодження у міру розширення обчислювальної інфраструктури ЦОД, Mestex нещодавно запустила ініціативу під назвою Mestex Open Access Project. За допомогою створеного в рамках даної ініціативи програмного продукту оператори ЦОД, фахівці з обслуговування будівлі та фінансові керівники компаній зможуть оцінювати енергозберігаючі концепції на прикладі реального проекту.

Всі бажаючі незабаром зможуть отримати доступ до оновлюваних в режимі реального часу статистичних даних про стан систем випарного охолодження виробництва Mestex, які були розгорнуті на серверній фермі NSF (US National Science Foundation або Національний науковий фонд США). Дане незалежне агентство при уряді США відповідає за розвиток науки і технологій. Для отримання доступу до цих даних доведеться скористатися хмарним сервісом з зручним веб-інтерфейсом.

Ініціатива Open Access Project передбачає використання розробленої фахівцями Mestex технології моніторингу та управління системою охолодження, яка, як відзначають представники компанії, може легко інтегруватися з пристроями інших виробників HVAC-рішень і систем автоматизації будівель. Завдяки цьому стає можливим створення інтелектуальної платформи, яка управляє мультивендорної інфраструктурою охолодження будівлі для досягнення оптимальної ефективності та продуктивності, а також дозволяє операторам ЦОД отримувати доступ до зручного веб-інтерфейсу для моніторингу та управління системою охолодження.

«Попит на послуги ЦОД і хмарні обчислення зростає в експоненційної прогресії. Щоб допомогти операторам дата-центрів при плануванні розширення обчислювальних потужностей для задоволення цього попиту, ми збираємося відкрити доступ до даних про роботу свого охолоджуючого обладнання, встановленого в низці вже введених в експлуатацію ЦОД. Так ми зможемо найбільш наочно продемонструвати переваги своїх технологічних платформ перед конкуруючими продуктами в плані економії електроенергії», - зазначив генеральний директор Mestex Майк Калер.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10