Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Зняття з виробництва кондиціонера Toshiba PKVP

(06.05.2014)

Компанія Toshiba знімає свою топову модель кондиціонер PKVP з виробництва в Японії на заводі Фудзі. Настінні спліт-системи Toshiba PKVP (Super Daiseikai 5) повністю вироблялися в Японії та постачалися на експорт.

Традиційно найвища японська якість і найсучасніші технології виробництва робили кондиціонер PKVP єдиною елітної моделлю в модельному ряді кондиціонерів Toshiba. Компресор нової конструкції забезпечував найвищу ефективність спліт-систем серії PKVP. При потужності охолодження 2 кВт кондиціонер витрачав всього 355 Вт! Це дозволяло заощадити до 40% електроенергії.

кондиціонер Toshiba PKVP

Незважаючи на високі споживчі властивості кондиціонер не продавався настільки добре, як того планувалося керівництвом компанії Toshiba. Причиною цього була занадто висока ціна для кінцевого споживача і велика кількість рекламацій в гарантійний період. І кондиціонер було вирішено зняти з виробництва. При високій вартості і низькому рівні продажів кондиціонер Toshiba PKVP не зміг окупити вкладення у виробництво і гарантійне обслуговування.

Після зняття елітної моделі з виробництва компанією Toshiba було прийнято рішення, що на заводі в Японії буде вироблятися продукція виключно для внутрішнього ринку. А для експорту працюватимуть заводи в Таїланді та Китаї. Також поки вирішено не запускати у виробництво елітну модель кондиціонерів з тим набором функціоналу, який був у моделі PKVP. Компанія Toshiba буде сконцентрована на виробництві більш бюджетних кондиціонерів, зокрема, основний упор в продажах японський виробник буде робити на моделі початкового рівня китайського виробництва.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10