Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Розумний контроль опалення

(28.04.2014)

Uponor U@homeБагато сучасних систем центрального управління для опалювальних установок обіцяють поліпшену зручність з мінімальними витратами енергії. Але, якщо система проста в експлуатації, користувачі можуть контролювати тільки її опалення для задоволення своїх потреб, що значно впливає на енергоспоживання. Цю проблему можна вирішити за допомогою смартфона або планшета – немає різниці, чи користувач перебуває вдома чи іде в машині. Якщо він хоче отримати доступ до температури в приміщенні або до робочих параметрів – достатньо всього декілька кліків. З U@home від компанії Uponor ви отримуєте інтелектуальне рішення для контролю температури поверхневого опалення та систем охолодження в окремих приміщеннях.

Модуль U@home дозволяє керування температурою систем поверхневого опалення та охолодження Uponor за допомогою смартфона, планшетного ПК або ПК. Модуль U@home М-76 може бути легко модернізований в існуючу систему, оснащену безпровідним модулем Uponor 24 В C-56.

Надаючи мобільний і простий доступ, U@home робить процес курування опалення та охолодження зручнішим. Робочий стан систем постійно записується і може бути доступним через мережу Інтернеті. Температура повітря в приміщенні також може бути скоригована або, в разі тривалої відсутності, система може бути переключена в режим енергозбереження.

Кімнатна та системна температури відображаються за допомогою діаграм. Сигналізація помилок виводяться негайно та якщо має статися збій користувачеві відправляється повідомлення. Водночас детальна інформація вказує номер виникнення несправності, та тип несправності.

Uponor U@home

Uponor розробила привабливий додаток для смартфонів з операційними системами Android і IOS. Контролер також доступний через головний сайт U@home на ПК або з мобільного телефону з доступом в Інтернет. Захищений паролем вхід запобігає третім особам отримати несанкціонований доступ. Користувач може отримати додаткову допомогу та консультації у розділі довідка. Функція plug-and-play підключається до сервера автоматично.

Для впевнених мобільних користувачів, новий модуль U@home М- 76 є ідеальним доповненням безпровідного модуля управління Uponor 24 V С- 56. Налаштування проводяться швидко та легко. Зручний дисплей допомагає встановлювати та розпочати роботу.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10