Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий адіабатичний чилер Liebert AFC

(25.04.2014)

Компанія Emerson Network Power презентувала новий чилер Liebert AFC, який поєднує видатний рівень енергоефективності завдяки системі природного охолодження і безперервну доступність за рахунок декількох спіральних компресорів та високоефективної системи адіабатичного випарного охолодження. Ця система зволожує повітря, що надходить у контури охолодження і конденсації, підвищуючи ефективність природного та механічного охолодження. Таким чином, чилер Liebert AFC гарантує постійну доступність охолодження навіть у найскладніших умовах, таких як скачки напруги, обмежений доступ води і висока температура навколишнього середовища.

Emerson Network Power Liebert AFC

Liebert AFC - Один пристрій, три технології охолодження

Енергоефективність

Цілорічна робота адіабатичного охолодження і мінімальне використання компресорів забезпечують найвищу економічність, недосяжну для конкуруючих чиллерів з традиційним природним охолодженням.

Часткове навантаження

Суто адіабатичне охолодження справляється з навантаженням до 50% при температурі навколишнього середовища до 20°C.

Новий сенсорний 7-дюймовий екран iCOM

Контролер iCOM забезпечує інтелектуальне управління агрегатами в динамічному середовищі ЦОД, а інноваційний 7-дюймовий сенсорний екран пропонує розширені графічні функції.

Supersaver

iCOM, що використовує обмін даними між підлоговими модулями для підвищення ефективності роботи на рівні системи.

Система швидкого запуску Fast Start Ramp

Швидке відновлення: система швидкого запуску Fast Start Ramp від компанії Emerson Network Power гарантує відновлення повної охолоджуючої потужності протягом 70 секунд після перезапуску живлення. Контролер продовжує працювати без необхідності в зовнішньому однофазному джерелу живлення.

Безшумне охолодження

Абсолютно безшумні вентилятори нового покоління з електронною комутацією разом зі звукоізоляційним бар'єром у вигляді адіабатичних прокладок забезпечують вкрай тиху роботу.

Електронний розширювальний клапан

Мінімізований тиск конденсації знижує витрату енергії і підвищує економність роботи.

Мікроканальний охолоджуючий контур

Повністю алюмінієвий контур забезпечує найвищу ефективність у режимі механічного охолодження і зводить до мінімуму необхідний заряд холодоагенту.

Emerson Network Power Liebert AFC забезпечує максимальну доступність охолодження для ЦОД. Єдина конструкція і використання нових технологій дозволили створити найнадійнішу адіабатичну систему охолодження на ринку, що забезпечує повне охолодження у навіть в екстремальних умовах.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10