Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові контролер Uponor Fluvia і насосний агрегат Uponor T Push-12

(21.04.2014)

Uponor представляє рішення з новими контролером Uponor Fluvia та насосним агрегатом T Push-12. Контролер і насосний агрегат знижують температуру постачання, таким чином забезпечуючи вже встановлену поверхневу систему опалення, що експлуатується на основі рішення «комфорт у кожній кімнаті».

Ретроспективне монтування системи поверхневого опалення Uponor пропонує помітно більше зручності і комфорту для мешканців, особливо у ванній та вітальні. Поверхнева система опалення Uponor Siccus для стін та підлоги, Uponor Minitec для підлоги та стін і, зокрема, нова система Uponor Renovis для стін та стелі - всі практичні рішення для ретроспективного монтажу.

Uponor Fluvia T Push-12

Монтаж системи поверхневого опалення може підвищити ефективність використання енергії, а також забезпечити комфорт і економію простору. Також рекомендується включення центрального контролеру температури, що дозволяє циркуляцію опалення на більш низькій температурі. Якщо це не можливо, тому що встановлені радіатори з високими вимогами температури, то поверхнева система опалення в окремих приміщеннях може працювати за допомогою нового контролера Fluvia T та насосного агрегату Push-12 з необхідною низькою температурою.

Зниження температури подачі

Uponor T Push-12 знижує температуру подачі (максимальна 90°С) шляхом додавання води повернення, щоб отримати необхідну температуру для запуску системи опалення за більш низької температури. Це гарантує приємне перебування в приміщенні та постійний контроль робочої температури, а також дозволяє запобігти можливому пошкодженню конструкції підлоги через занадто високу температуру.

Один контролер контролює площу до 30 м2. Uponor Fluvia T Push-12 може бути під’єднанний до подвійної труби та до одиночних трубопровідних систем. Кількість підключених опалювальних контурів можна збільшити за допомогою Y-роз'ємів.

З компактним розміром 310х230 мм і глибиною монтажу всього лише 84 мм, контролер та насосний агрегат зменшує простір, необхідний для установки. Uponor Fluvia Т Push-12 також оснащений звуко- та та тепло ізоляцією, тим самим усувається необхідність у складній ізоляції в областях, до яких важко потрапити.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10