Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Mitsubishi Electric набуває Klima Plus в Туреччині

(17.04.2014)

Mitsubishi ElectricMitsubishi Electric оголосила про придбання турецького дистриб'ютора кондиціонерів «Klima Plus» через свою місцеву дочірню компанію Mitsubishi Electric в Туреччині. Цей крок має на увазі перехід акцій від Klima Plus до Mitsubishi Electric і спрямован на підтримку своєї присутності на турецькому ринку кондиціонування.

Третій за величиною населення в Європі і швидкості темпів зростання ВВП, турецький ринок кондиціонерів, як очікується, зросте на 15% за рік. Ринковий попит, особливо для інверторного типу кліматичного обладнання, різко зріс з моменту введення нового способу регулювання енергії, затвердженого Європейською директивою Lot 10 в січні цього року.

Хіроюкі Умемура, виконавчий директор Mitsubishi Electric прокоментував: "Klima Plus є ключовим дистриб'ютором на ринку кондиціонування в Туреччині, на якому ми працюємо 10 років. Крім того, компанія має хорошу репутацію в поєднанні з передовими технологіями і відмінним сервісним обслуговуванням клієнтів. Важливим моментом в цьому кроці є одночасне набуття знань місцевих продажів, що буде величезною перевагою, враховуючи плани на подальше зміцнення бізнесу на цьому ринку ".

За останній рік бізнес Mitsubishi Electric в Туреччині набрав високі темпи зростання. Придбання додаткової компанії дозволить Mitsubishi Electric в Туреччині вийти на оборот в 255 млн. турецьких лір (близько 100 млн. доларів США) в 2015 році. Подальше розширення продажів буде здійснюватися через інтеграцію з іншими інфраструктурними підприємствами.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10