Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Електродвигуни GRUNDFOS серії MGE названі кращими на виставці SHK

(17.04.2014)

У Німеччині на спеціалізованій виставці сантехніки, опалення, кондиціонування та інженерного обладнання (SHK) електродвигуни MGE від компанії Grundfos отримали премію «Best of SHK» у категорії «Стійкість».

Нагорода вручалася на основі опитування, проведеного найбільшим галузевим бюлетенем «SI-Informationen». Він влаштував голосування серед своїх читачів, за результатами якого були визначені переможці в декількох категоріях. У номінації «Стійкість» близько 50 000 читачів проголосували за двигун MGE компанії Grundfos.

Grundfos MGE

MGE - інноваційна розробка Grundfos, що відноситься до класу енергоефективності IE4. При використанні насосів, оснащених двигунами MGE, витрати на електрику скорочуються на 15% в порівнянні з обладнанням каса IE3. Двигуни можуть працювати з різною частотою обертання і адаптуються під необхідні умови експлуатації.

«На відміну від багатьох нагород, які присуджує журі, переможців «Best of SHK» вибирають споживачі, тому отримати її означає справжнє визнання. Основними читачами бюлетеня «SI-Informationen» є монтажники. Присудження премії нашому двигуну доводить, що ця аудиторія сьогодні замислюється про енергозбереження, що не може не радувати», - говорить Роман Маріхбейн, керівник напрямку« Інженерні системи комерційних будівель »компанії Grundfos.

Премія «Best of SHK» існує вже чотири роки. Раніше номінації були удостоєні два продукти компанії Grundfos: це циркуляційний насос Grundfos MAGNA3 і додаток для смартфона AppCAPS.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10