Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Polargy запатентувала підвісну систему ізоляції повітроводів в ЦОД

(09.04.2014)

Американська компанія Polargy отримала патент на підвісну (кріпиться до стелі) систему ізоляції повітропроводів усередині дата-центру. Як відомо, теплова ізоляція «холодних» і «гарячих» коридорів ЦОД є досить поширеним способом вирішення проблеми змішування гарячого відпрацьованого повітря, що залишає серверні системи, з холодним повітрям, яке надходить із системи охолодження дата-центру. Завдяки цій технології оператори ЦОД можуть з більшою легкістю підтримувати необхідний рівень температури повітря в «холодних» коридорах без непотрібного додаткового навантаження на систему охолодження серверів, яка призводить до зростання споживання електроенергії. Примітно, що рішення Polargy у своїх дата-центрах використовують компанії рівня Facebook, Dell, Pixar і Verizon.

Повітроводи Polargy

Компанія отримала патент на технологію, яка лежить в основі рішення PolarPlex Suspended Panel System. Ця підвісна система ізоляції повітропроводів усередині дата-центру, за словами представників вендора, перевершує сучасні аналоги на зразок вінілових штор (найпоширеніша альтернатива) як в плані ефективності і функціональних можливостей, так і в плані естетичних характеристик. При цьому новий продукт також може похвалитися дуже конкурентоспроможною вартістю. Ще однією перевагою цього механізму оптимізації температурного режиму серверів є той факт, що замість того, щоб спиратися на серверні стійки, елементи PolarPlex Suspended Panel System підтримуються стельовими перекриттями, а це означає, що серверні стійки можна переміщати без порушення цілісності системи ізоляції повітроводів ЦОД .

«Інноваційна конструкція дозволяє кріпити панелі, з яких складається підвісна систему ізоляції повітроводів, до стелі і міцно фіксувати їх для досягнення оптимального управління повітряними потоками. При цьому наша система може бути встановлена ​​і демонтована швидко і легко без використання будь-яких спеціалізованих інструментів», сказав генеральний директор Polargy Кері Фрейм.

Декілька фото підвісної системи ізоляції повітроводів PolarPlex Suspended Panel System:

Повітроводи Polargy

Повітроводи Polargy

Повітроводи Polargy

Повітроводи Polargy

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10