Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Elektra C - стійко витримує випробування часом

(03.04.2014)

Бувають ситуації, в яких може перемогти тільки спеціально підготовлений боєць. Той, який вміє тримати сильний удар. У боксі, наприклад, не звертають уваги на синець під оком або зламаний ніс. У випадку з обігрівальним обладнанням ці якості бувають так само необхідні.

Намагаючись створити нову техніку або поліпшити вже існуючі моделі, компанія Frico завжди хоче побачити ті моделі, які пройшли важкі випробування в процесі експлуатації. Нещодавно один із клієнтів приніс в сервіс центр для огляду тепловентилятор, який пропрацював тривалий час в одній з найбільших автомобільних мийках країни. Ось він стійкий боєць - тепловентилятор серії Elektra C, призначений для використання в суворих умовах вологих і корозійно-активних середовищ з класом захисту IP65.

Frico Elektra C
 
Frico Elektra C
До
 
После

 

Frico Elektra C
 
Frico Elektra C
До
 
После

 

Звичайно, видно, що бідоласі здорово дісталося на цій автомобільній мийці. Але ми знаємо, що тепловентилятор Frico Elektra C вийшов переможцем з цієї битви, і зовсім не здивувалися, що під кришкою корпуса внутрішні елементи апарату виглядають майже як нові. Ми пишаємося тим, що тепловентилятор продовжує працювати так само справно, як і на початку свого трудового шляху, коли він покинув стіни заводу Frico, на якому його створили.

Frico Elektra C

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10