Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Daikin пропонує широкий вибір вентиляторних опцій

(03.04.2014)

DAIKIN Applied пропонує широкий вибір вентиляторних опцій для внутрішніх блоків Vision, зовнішніх блоків Skyline і нестандартних виконань систем обробки повітря.

Системи обробки повітря, найбільш точно - з усіх доступних зараз на ринку - задовольняють вимогам замовника, забезпечують високий ступінь гнучкості на нових або існуючих критично важливих об'єктах, таких як шпиталі, лабораторії і різні стерильні приміщення. Різні поєднання вентиляторів припускають суттєву проектну гнучкість.

На додаток до модельного ряду вентиляторів з загнутими вперед лопастями, двоопуклим профілем, одинарним або подвійним ременем і елементів безредукторного типу, компанія DAIKIN Applied пропонує широкий вибір вентиляторних опцій для своїх внутрішніх і зовнішніх блоків, а також індивідуально виготовлених систем підготовки повітря.

Daikin Vision

Асортимент вентиляторних опцій для кліматичних систем DAIKIN, в комплекті з унікальним модульним дизайном повітряних установок і можливістю 2-дюймового розмірного кроку при підборі корпусу, надає проектувальникам найвищий рівень гнучкості з практично необмеженою кількістю різних конфігурацій.

Номенклатура вентиляторів DAIKIN включає також невеликі і прості в обслуговуванні безредукторні елементи - замість традиційних великих вентиляторів з одноременним приводом, що забезпечує інженерів можливістю підбору оптимального розміру двигуна відповідно до потреб об'єкта і гарантує оптимальний профіль повітряного потоку з повноцінним використанням системних теплообмінників.

Резервування додатковими вентиляторами або двигунами підвищує ступінь надійності кліматичної системи, забезпечуючи в разі несправності вентиляторів або двигунів критично необхідний безперервний потік повітря.

Daikin Skyline

«Як лідер у проектуванні систем обробки повітря, підприємство DAIKIN Applied твердо має намір розвивати функціональні можливості своїх систем Vision, Skyline, а також обробників повітря, виконаних за спеціальним замовленням. Ми надаємо проектувальникам практично необмежену гнучкість дизайну системи з метою задоволення всіх потреб власників об'єктів і підрядників протягом усього терміну служби обладнання», - говорить Glenn Wilson PE, менеджер з маркетингу продукції при DAIKIN Applied.

«Варіанти резервування всього модельного ряду вентиляторів забезпечують домовласникам і інженерам душевний спокій, а також значно підвищують рівень користувальницького комфорту, знижуючи робочий шум за допомогою шумоглушітельних стінок по всіх сторонах кожної вентиляторної комірки».

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10