Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



DAIKIN випускає нову серію побутових кондиціонерів Uru-Sara 7 R

(01.04.2014)

Компанія DAIKIN виводить на японський ринок нову серію побутової моделі Uru-Sara 7 R, що володіє високою ефективністю і оснащеною функцією голосової підказки, яка рекомендує робочий режим для підвищення рівня користувальницького комфорту і електрозбереження.

DAIKIN випустив серію Uru-Sara 7 в 2012 році в якості першого побутового кондиціонера на світовому ринку на основі нового гідрофторвуглеця R32, який істотно поліпшує енергоефективність системи при одночасному зниженні емісії CO2.

Daikin Uru-Sara 7 R

Теперь же, новый кондиціонер Daikin Uru-Sara 7 R доповнен функцією голосової підказки, контролюючої кімнатні умови, такі як температуру і вологість, і яка обирає найбільш оптимальний робочий режим, а також додаток дистанційного керування смартфона. Нова серія також оснащена робочими режимами для зниження зайвої енергоспоживання.

Основні можливості

Голосова підказка

Ця функція аналізує умови, наприклад зовнішню температуру, та інформує користувачів про найбільш підходящий робочий режим для енергозбереження і комфорту.

Кондиціонер Daikin Uru-Sara 7 R пропонує варіант енергозбереження з підтриманням достатнього рівня комфорту при зниженні зовнішньої температури нижче попередньо встановленого значення під час режиму охолодження, або рекомендує зволоження приміщення при зниженні вологості в режимі нагріву.

Голосова підказка також повідомляє користувачів про поточне значення заощадженої електрики, і функція 'патрулювання високої температури' автоматично запускає процедуру охолодження при досягненні кімнатної температурою небезпечно високого значення.

Функція сповіщення для смартфонів

За допомогою додаткового бездротового адаптера LAN, користувачі мають можливість управління кондиціонером Daikin Uru-Sara 7 R зі смартфона під час своєї відсутності вдома - включити і вимкнути блок, змінити температурні установки, або запрограмувати таймер згідно тижневому розкладу.

Можливо також щоденне та щомісячне управління витратами на електрику. Нова функція оповіщення направляє попереджувальні сигнали на користувальницькі смартфони при досягненні кімнатної температурою небезпечно високого рівня, або у разі залишення кондиціонера Daikin Uru-Sara 7 R у включеному стані.

Підвищений рівень енергозбереження для високопотужних моделей

Новий кондиціонер Daikin Uru-Sara 7 R відрізняють подальші удосконалення в енергозбереженні у більш потужних типорозмірів (6.3-8.0 кВт), призначених для приміщень площею 33-43 м2. Ефективність вентилятора покращена в результаті оптимізації структури внутрішнього блоку. Крім того, підвищена ефективність теплообмінника зовнішнього блоку поліпшила ефективність теплообміну систем класу 7.1 кВт приблизно на 7% в порівнянні з попередніми серіями.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10