Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



ABB продала підрозділ з розробки систем охолодження ЦОД

(28.03.2014)

ABBШведсько-швейцарська компанія ABB, яка спеціалізується на виробництві систем автоматизації, електроенергетичного і охолоджувального обладнання, а також на розробці ПЗ для енергоменеджменту, повідомила про продаж свого підрозділу Thomas & Betts, що займається виробництвом систем опалення, вентиляції і кондиціонування повітря (Heating, Ventilation and Air Conditioning; HVAC). Покупцям виступає компанія Nortek з міста Провіденс, штат Род-Айленд (США), що спеціалізується на виробництві домашніх і офісних рішень для кондиціонування повітря.

Відзначимо, що бізнес Thomas & Betts перейшов до ABB в 2012 році. Керівництво Nortek погодилося купити даний підрозділ шведсько-швейцарської компанії за $ 260 млн. готівкою. Поглинання, як очікується, повністю завершиться в другому кварталі поточного року після узгодження операції з регулюючими органами і безпосереднього переоформлення прав власності.

Представники ABB відзначили, що компанія вирішила продати Thomas & Betts, тому що продукти цього підрозділу не вписувалися в модель комплексного просування різнопланового програмного і апаратного забезпечення, розроблене керівництвом ABB. Генеральний директор вендора Ульріх Шпісхофер сказав, що даний хід повною мірою відповідає стратегії розвитку компанії, яка передбачає постійну оптимізацію асортименту і зосередження уваги на зростанні прибутку за рахунок ключових продуктів для автоматизації та управління енергетичною інфраструктурою.

Компанія ABB купила Thomas & Betts за $ 3.9 млрд., щоб включити в свій асортимент розроблювані цим вендором низьковольтні системи охолодження для різних елементів електричної інфраструктури та іншого електрообладнання. Головний офіс Thomas & Betts знаходиться в Мемфіс, штат Теннессі (США). На момент покупки цей вендор був одним з найбільших гравців на ринку теплохладотехнікі США.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10