Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Каталог кліматичного обладнання Fujitsu на 2014 рік

(27.03.2014)

Компанія Fujitsu General Ltd. випустила новий каталог кліматичного обладнання Fujitsu на 2014 рік російською мовою.

Каталог обладнання Fujitsu на 2014 рік

Маючи більш ніж 90-річним досвідом створення інтелектуальних продуктів для вимогливих клієнтів, компанія Fujitsu General Ltd. створює обладнання, яке в абсолютній мірі задовольняє запити в ексклюзивності, висоті стилю, новаторстві, досконалості і безвідмовності.

Якщо ви бажаєте отримати максимально можливий рівень комфорту і надійності, унікальні особливості і показники, що не зустрічаються у інших виробників, а також ексклюзивний дизайн, неодноразово удостоєний міжнародних премій, - пропонуємо вашій увазі весь модельний ряд кліматичного обладнання Fujitsu.

Більш того, можна без перебільшення сказати, що кондиціонери Fujitsu виділяються в ніші обладнання преміум-сегмента для підтримки бажаних повітряних параметрів у приміщеннях. Компанія Fujitsu General Ltd. доповнила поняття про розкіш, яке стосується тепер не стільки до різноманіттю моделей і налагодженої конструкції кондиціонера, і так вже доведеної за десятиліття роботи майже до досконалості, скільки сконцентровано на зручності керування ним, а також на його призначення забезпечити своєму власникові естетичну бездоганність і максимально можливий комфорт.

На роботі чи вдома кондиціонер Fujitsu не тільки підкреслює високий статус свого власника, а й вносить вклад в продуктивність і благополуччя навколишнього середовища: з його допомогою ви отримаєте найбільш плідний робочий день, відчуєте дрібні відтінки позитивних емоцій, насолоджуючись кожною миттю відпочинку у вашій квартирі або заміському будинку.

Компанія Fujitsu General Ltd. пропонує широкий вибір підлогових, настінних, стельових, касетних або канальних спліт-систем кондиціонування повітря, які витончено і акуратно дивляться на стіні, стелі або в ніші. До Ваших послуг також мультіспліт і мультизональні системи, припливно-витяжні установки з рекуперацією. Будь-які ваші потреби в кондиціонуванні будуть задоволені за допомогою обладнання Fujitsu.

> > > Завантажити каталог кліматичного обладнання Fujitsu на 2014 рік

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10