Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Платформа DCIM від Emerson Network Power досягла повної окупності за 13 місяців

(25.03.2014)

Emerson Network PowerЗгідно зі звітом компанії Emerson Network Power, підрозділу компанії Emerson, світовому лідерові в сфері збільшення доступності, потужності та ефективності ключових інфраструктур, аналіз сумарного економічного ефекту показав, що система управління інфраструктурою ЦОД (DCIM) від Emerson може забезпечити повну окупність інвестицій протягом 13 місяців. Дослідження сумарного економічного ефекту системи DCIM (The Total Economic Impact of the Emerson DCIM Solution) є першим опублікованим аналізом окупності DCIM.

У дослідженні, проведеному Forrester Consulting за замовленням Emerson Network Power, за допомогою особливої ​​аналітичної програми ENP ROI оцінювалися сумарний економічний ефект і потенційна окупність інвестицій у розгортання системи DCIM. Представники Forrester опитали дванадцять клієнтів Emerson, які поділилися інформацією, необхідною для розробки цієї аналітичної програми. Для дослідження і підготовки звіту був обраний міжнародний банк, який має філії на Близькому Сході, в Європі, Азії, Австралії та Сполучених Штатах. Даний клієнт має три центри обробки даних, один з яких призначається для аварійного відновлення і має загальну площу 570 кв. метрів. Аналіз окупності інвестицій показав, що загальний еквівалент вигоди, отриманої банком за три роки, склав 1,6 мільйона доларів.

Головною метою клієнта Emerson Network Power було збільшення доступності основних систем. За допомогою DCIM термін доступності був збільшений на двадцять годин на рік, що дозволило банку за три роки зекономити на пов'язаних з простоями обладнання витратах понад 1,2 мільйона доларів. Більш того, завдяки системі централізованого управління всіма трьома центрами обробки даних, було зекономлено більше п'яти годин роботи в день. Засоби віддаленого управління дозволили заощадити майже 39 тисяч доларів на рік, скоротити втрату часу в простої, а також побудувати ще один ЦОД, знизивши при цьому витрати майже на 95 тисяч доларів. Банк також заощаджував по 45 хвилин в день на внесення змін до БД ЦОД і планування щоденних змін, що збільшило продуктивність компанії, дозволивши додатково заробити 11000 доларів на рік. Одна з важливих переваг полягає в тому, що рішення Emerson дозволило скоротити споживання енергії та пов'язані з ним витрати на 10 600 доларів на рік./p>

«Ми завжди знали, що DCIM Emerson Network Power забезпечить клієнтам значну економію коштів і ресурсів. Результати дослідження підтверджують це на прикладі одного з наших найбільших замовників, - заявляє Стів Хассел, президент відділення з розробки рішень для центрів обробки даних. Ми вражені досягнутої економією і окупністю інвестицій. Розроблену у співпраці з Forrester аналітичну програму Emerson Network Power може застосовувати для залучення нових замовників».

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10