Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Чилери DAIKIN Magnitude з функцією RapidRestore

(24.03.2014)

Чилер DAIKIN Magnitude з функцією RapidRestore забезпечує безпрецедентну швидкість перезавантаження системи для критично важливих додатків. Перша на кліматичному ринку розробка RideThrough повністю підтримує роботу системи при раптовій аварії електроживлення.

Експерти з холодильних установок з департаменту DAIKIN Applied прекрасно знають важливість кожної секунди при раптовому відключенні електроживлення на критично важливих об'єктах, таких як центри обробки даних і медичні установи. Для оперативного відновлення працездатності системи після відновлення подачі живлення, глобальний кліматичний лідер пропонує нову технологічну розробку, яка дозволяє перезапуск чилера, а також відновлення - з надзвичайно високою швидкістю - режиму роботи на повних навантаженнях, і навіть підтримку роботи системи під час несподіваного відключення електроживлення.

Daikin Magnitude

Нові чилери DAIKIN Magnitude WME з функцією RapidRestore забезпечують перезапуск системи через 35 секунд після збою в енергопостачанні, і досягнення 80% повного навантаження в межах 75 секунд, що позиціонує ці холодильні рішення серед найбільш швидких за часом перезавантаження відцентрових чилерів, доступних в даний час на ринку. У разі короткочасного відключення живлення, функція RideThrough розробки компанії DAIKIN підтримуватиме обертання компресора. Ця унікальна у своєму роді особливість дозволяє чилеру відновити синхронізацію з обертовим ротором на магнітних підшипниках і повернутися до свого попереднього, доаварійного рівня продуктивності протягом п'яти секунд з моменту відновлення подачі електроживлення, істотно знижуючи, таким чином, час простою і інші наслідки, пов'язані зазвичай з раптової аварією в енергопостачанні.

«Інновація RapidRestore від DAIKIN надає операторам об'єктів час реактивації системи майже в 3 рази вище, ніж у масляних чилерів», - говорить Ray Good, керівник напрямку відцентрових чилерів при DAIKIN Applied. «Дана функція забезпечує наших замовників можливістю оперативного відновлення холодильної продуктивності на додаток до всіх іншим відомим перевагам відцентрових чилерів Magnitude. Таким чином, чилери WME Magnitude виробництва компанії DAIKIN ідеально підходять для критично важливих об'єктів, що вимагають безперервного охолодження своїх приміщень незалежно від ступеня надійності системи енергопостачання».

Чилери DAIKIN Magnitude використовують безмасляную технологію, що істотно підвищує надійність і знижує обсяг робіт з сервісного обслуговування. Через відсутність традиційних підшипників і, відтак, системи управління маслом, а також пов'язаних з нею витрат, холодильні машини Magnitude забезпечують знижену вартість володіння системою в порівнянні з традиційними відцентровими чиллерамі. Крім того, Чиллерні рішення Magnitude від DAIKIN також використовують холодоагент HFC-134a з нульовим потенціалом руйнування озонового шару і відсутністю будь-якої загрози витіснення цей робочой речовини зі світового ринку.

Внаслідок своєї підвищеної та надзвичайно стійкою робочої ефективності разом з обмеженим обсягом обслуговування, чилери Magnitude на 40% більш енергоефективні на відміну від стандартного обладнання, зберігаючи тим самим більш $ 2 млн. протягом повного терміну служби системи.

Модельний ряд DAIKIN Magnitude протестований і сертифікований відповідно до стандарту Міждержавних Будівельних Норм IBC на сейсмічну установку. Для об'єктів особливого призначення в секторі охорони здоров'я та комунальних послуг в Каліфорнії, холодильні машини Magnitude також пройшли набагато більш сувору перевірку Каліфорнійським Органом Охорони та Розвитку Охорони здоров'я OSHPD на спеціальний сейсмічний сертифікат для додатків до 1.6 SDS.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10