Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12



Systemair - основа преміального проекту

(21.07.2014)

Проект торгового центру REMA 1000 Kroppanmarka з використанням обладнання Systemair отримав премію в галузі енергоефективності Energy Reward 2014. У проекті використовуються ряд унікальних технічних рішень.

Systemair DVC-40

Концепція була створена дослідним проектом CREATIV, який організован найбільшим скандинавським дослідницьким інститутом SINTEF. Systemair виступала повноправним партнером проекту.

Одним із завдань досліджень було скорочення енергоспоживання торговим центром REMA 1000 Kroppanmarka на 25% порівняно із звичайними продуктовими магазинами. Результатом стало скорочення на 30%. Мета була досягнута унікальним чином. Використовувалися комплексні рішення разліних технологічних систем, для максимального використання наявної енергії. Також значну роль зіграли особливості вибраного обладнання.

Компанія Systemair була партнером у проектуванні системи, і поставила спеціальний дизайн вентиляційних агрегатів Systemair DVC-40 з байпасом для роторного теплоутилизатора, охолоджувачем і нагрівачем.

Система оснащена 25 датчиками для вимірювання енергії, що забезпечує найдокладніший рівень моніторингу. Реалізація даного проекту привела до зміни керівництв з проектування систем вентиляції в магазинах REMA 1000, де Systemair є пріоритетним постачальником вентиляційного обладнання.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12