Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



HP і Emerson Network Power оголосили про партнерство у сегменті DCIM

(26.02.2015)

Emerson Network PowerКомпанія Emerson Network Power оголосила про подальше розширення можливостей свого комплекту програмного забезпечення для управління інфраструктурою центру обробки даних Trellis Data Center Management. Вендор збирається поліпшити своє DCIM-рішення через партнерство з компанією HP. Спільний проект передбачає об'єднання функціоналу Trellis в області управління інфраструктурою ЦОД з можливостями консалтингових сервісів Hewlett-Packard в області управління дата-центрами, які мають загальну назву Converged Management.

Метою виступає пошук рішення старої проблеми, що ускладнює управління інфраструктурою дата-центру. Мова про те, що команда IT-фахівців часом виявляється повністю відокремлена від команди фахівців в області обслуговування допоміжної інфраструктури. Це знижує ефективність та надійність ЦОД, який не може контролюватися як єдине ціле.

Як відзначають представники HP, сервіси Converged Management є основою для інтеграції DCIM-рішень з ITSM-платформами (IT Service Management або Управління IT-послугами). Кінцевим результатом в подібній ситуації виступає підвищення обізнаності фахівців з управління логічної/віртуальної складової IT-інфраструктури дата-центрів щодо значущості більш раціонального використання вільного простору у машзалах, підвищення ефективності систем електропостачання та охолодження.

У той же час фахівці з «залізу» (мова як про IT-, так і допоміжну інфраструктуру) отримують більш повне уявлення про те, які бізнес-функції підтримує обладнання, що експлуатується ними. Обидві сторони отримують гранично різнопланові і комплексні дані, які оновлюються у режимі реального часу, що допомагає серед іншого вирішувати проблеми в області управління інфраструктурою ЦОД, планування розширення обчислювальних потужностей, внесення змін та автоматизації техпроцесів.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10