Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson Climate Technologies відкриває виробництво в Саудівській Аравії

(02.10.2015)

Emerson Climate TechnologiesКомпанія Emerson Climate Technologies оголосила про відкриття своєї виробничої бази, що матиме назву Emerson Climate Technologies Arabia LLC, в Даммамі (Саудівська Аравія). Нова база площею 3 тисячі м2 повністю обладнана і готова до виробництва холодильних конденсаторних блоків, призначених спеціально для саудівсько-аравійського ринку.

Роберт Шарп (Robert T. Sharp) - віце-президент, керівник компанії Emerson Climate Technologies наголосив, що Близький Схід та Африка є ключовими географічними регіонами для Emerson Climate Technologies. Тому географічний чинник залишається важливою складовою стратегії компанії. Варто наголосити, що це вже друга виробнича база в цьому регіоні.

Emerson Climate Technologies розпочала виробництво конденсаторних блоків в Дубаї (ОАЕ) в 2003 році. З того часу попит на системи охолодження в регіоні зростає, що і зумовило компанію інвестувати в новий проект.

«Emerson Climate Technologies прагне до покращення обслуговування клієнтів в регіоні. Маючи регіональне представництво, компанія краще співпрацює з клієнтами. Це підвищує рівень обслуговування клієнтів та дає високу оцінку самій компанії», - говорить К. Джаякумар (K. Jayakumar), віце-президент Emerson Climate Technologies Arabia LLC.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10