Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8



Carrier бачить майбутнє в холодоагенті R1234ze

(26.02.2016)

Carrier заявив, що компанія бачить перспективу у використанні холодоагенту R1234ze(E) з низьким ПГП, як найкращому довгостроковому вирішенні для гвинтових чилерів.

чилер Carrier AquaForce R1234ze(E)

Carrier поповнив довгий список великих виробників, які зараз пропонують чилери на базі холодоагенту R1234ze(E). У тойже час, представники виробника підкреслюють, що буде продовжувати постачати чилери на базі ГФВ-холодоагенту R134a у всі регіони, включаючи Європу. Крім Carrier обладнання на базі холодоагенту R1234ze(E) пропонують наступні виробники: Climaveneta, Airedale, Star Refrigeration, Cofely, Blue Box і Klima-Therm.

Американський виробник говорить, що він бачить чилери Carrier на базі холодоагенту R1234ze(E), як довгострокове стійке рішення для наступного покоління холодильних машин, які дозволять виконати європейські плани по скороченню викидів CO2 до 2030 року.

Компанія Carrier очікує, що низький купівельний попит на чилери з холодоагентом R1234ze(E) буде зростати разом з посиленням європейських і американських стандартів у галузі захисту навколишнього середовища. Виробник також бачить перевагу у використанні холодоагенту R1234ze(E) для створення теплових насосів, які мають високу температуру води на виході і, в тойже час, не роблять негативного впливу на навколишнє середовище.

Компанія вже завершила шість встановлень чилерів Carrier AquaForce R1234ze(E) в Швейцарії, де новітні правила у галузі екології тепер забороняють використання ГФВ-холодоагентів в холодильних установках потужністю вище 600 кВт.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carrier.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8