Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий касетний блок MITSUBISHI ELECTRIC - нові можливості



Компанія Mitsubishi Electric почала виробництво і постачання на європейський ринок компактних внутрішніх блоків касетного типу для встановлення в клітинку підвісної стелі розміром 600 на 600 міліметрів. Новим приладам досить запотолочного простору висотою всього 245 міліметрів. Декоративна панель стриманого дизайну практично повністю зливається з поверхнею стелі, виступаючи лише на один сантиметр.

На ринок вже виведені касетні блоки нового дизайну для мультизональних VRF-систем CITY MULTI PLFY-P VFM-E. На початку літа 2016 року очікуються перше постачання нових касетних блоків для побутових спліт-систем SLZ-KF.

Mitsubishi Electric PLFY-P VFM-E1

Мал. 1. Касетний блок для стелі з розміром клітинки 600х600 мм

Головними особливостями новинок стало значне збільшення енергоефективності — до класу «А++», а також зниження рівня шуму. Зменшити електроспоживання вдалося завдяки цілому комплексу заходів, починаючи від модифікації теплообмінника і електродвигуна вентилятора і закінчуючи встановленню дренажного насоса з приводом від електродвигуна постійного струму. Нова крильчатка відцентрового вентилятора з лопатками складної геометричної форми дозволила знизити турбулентність потоку, тим самим зробивши роботу приладу тихіше. Економічність і безшумність — два базових параметра, яким компанія Mitsubishi Electric традиційно приділяє найбільшу увагу.

Mitsubishi Electric PLFY-P VFM-E1

Мал. 2. Крильчатка вентилятора.

Компанія Mitsubishi Electric з великою увагою відноситься до зручності експлуатації своїх систем. Касетні внутрішні блоки PLFY-P VFM-E оснащені приймачем ІЧ-сигналів, що вбудований в декоративну панель SLP 2FAL. Традиційно пульти управління для внутрішніх блоків мультизональних VRF-систем CITY MULTI не входять у комплект постачання. Користувач самостійно вибирає найбільш відповідний йому спосіб місцевого управління або створює систему центрального контролю. Передбачено кілька варіантів настінних провідних пультів для локального управління: спрощений пульт PAC-YT52CRA, повнофункціональний пульт PAR 32MAAG-J, а також контролер PAR-U02MEDA, який має вбудовані датчики температури, вологості, освітленості і присутності. Для бездротового управління блоками створено пульт PAR-SL100A-E. З його допомогою користувач отримує доступ до нових функцій, таких як настроювання незалежного чотирьохпотокового розподілу повітря, а також керування за показаннями датчика I-SEE.

Датчик I-SEE, який встановлений в кутку декоративної панелі, являє собою тепловізор з вісьмома чутливими елементами, розташованими вертикально. Кожні три хвилини механічний привід повертає датчик на 360°, і мікроконтролер кондиціонера читає і запам'ятовує тривимірну температурну картину приміщення. Порівнюючи зроблені послідовно теплові «знімки», вбудований алгоритм знаходить розбіжність теплових плям і розпізнає їх як людей. Далі, в залежності від уподобань користувача, повітряний потік прямує на людину або, навпаки, відхиляється у бік. Потік направляється на статичні нагріті або охолоджені зони приміщення для вирівнювання температури.

Mitsubishi Electric PLFY-P VFM-E1

Мал. 3. Датчик I-SEE декоративної панелі.

Завдяки системі розподілу повітря можна незалежно управляти подачею повітря в чотирьох напрямках, а також індивідуально вибирати режим наведення або відхилення повітряного потоку кондиціонера. Можливість подачі повітря уздовж стелі дозволяє використовувати нові блоки в приміщеннях невеликої висоти, де користувачі тривалий час не змінюють розташування, наприклад працюють за комп'ютером в офісі або сидять за столиком у ресторані.

Горизонтальний потік

Горизонтальне поширення повітряного потоку повітря виключає попадання на людей охолодженого повітря.

Mitsubishi Electric PLFY-P VFM-E1

Мал. 4. Горизонтальний потік.

 

Датчик I-SEE дозволяє контролювати увесь об'єм приміщення і визначати кількість людей з їх тепловими силуетами. Вбудована система управління запам'ятовує максимальну заповнюваність об'єкта, і далі при неповному завантаженні обмежує продуктивність кондиціонера, а в порожньому приміщенні — повністю відключає його. Тому можна не турбуватися про зайві витрати, якщо забули вимкнути кондиціонер в офісі, номері готеля або будинку.

У наш час велике значення має функція віддаленого спостереження та управління, наприклад для заміських об'єктів. Для цієї мети можна встановити конвертер MAC 557IF-E, що дозволяє підключити спліт-систему SLZ-KF до хмарного серверу Mitsubishi Electric MELCloud і управляти нею з мобільних пристроїв або комп'ютера.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10