Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Save - розумна вентиляція для житлових приміщень від Systemair



З проблемами, що пов'язані з необхідністю вентиляції власного будинку, стикалася, напевно, кожна людина. У великих містах провітрювати по-старому - відкривши вікно - значить, впустити в квартиру пил, вихлопні гази і вуличний шум. Для власників заміських будинків, що навчилися рахувати витрати на обслуговування житла, відкривати кватирки при постійно зростаючих тарифах на електроенергію і дорожчаючих енергоносіях ще й втратно. Але і відмовитися від вентиляції не можна, тому, що через герметично закритими вікнами утворюється конденсат, що, в свою чергу, веде до появі цвілі. Ось чому в Україні з кожним роком збільшується попит на вентиляційні установки для житлових приміщень.

Systemair Save

Нова лінійка побутових припливно-витяжних установок Save від компанії Systemair дозволяє створити максимально комфортний мікроклімат, при цьому скоротивши витрати на електроенергію та опалення житла. Лінійка обладнання Save, що розроблена з урахуванням строгих європейських стандартів енергоефективності, не просто постачає в приміщення чисте повітря, але й робить це максимально зручно для власника.

Готові рішення

Агрегати Save - це готові рішення для вентиляції житлових приміщень площею до шестисот квадратних метрів. Запрограмовані та протестовані на заводі пристрої постачаються з системою автоматики і фільтрами. Широкий модельний ряд, різноманітні варіанти підключення дозволяють підібрати оптимальний варіант для кожного приміщення. Вбудований «Майстер налаштувань» забезпечує коректний запуск обладнання, що поетапно вказує, які параметри необхідно налаштувати, тим самим виключається можливість помилки.

Тільки енергоефективні технології

Всі установки оснащені теплообмінниками з ККД до 90%, які нагрівають свіже повітря, що надходить в приміщення, до комфортної температури за рахунок тепла, що видаляється, а не за допомогою електронагрівача. А в теплий період, коли зовнішнє повітря не вимагає додаткового нагрівання, установки автоматично переходять до «літнього режиму» без рекуперації.

При необхідності, у період, коли температура зовнішнього повітря вища, ніж повітря, що видаляється, установку можна перевести в режим рекуперації холоду, тим самим скоротивши витрати на кондиціонування приміщення.

Ще одне технологічне рішення, що підвищує енергоефективність агрегатів Systemair Save, — використання вентиляторів з ЄС-двигунами. Їх електроспоживання до 50% нижче, ніж у традиційних електродвигунів змінного струму, наполовину менший і рівень шуму.

Сучасні технології і ефективна конструкція корпусу агрегатів SAVE дозволили помітно зменшити значення питомої потужності вентилятора (SFP). Цей параметр використовується для оцінки енергії, що споживана вентиляційною установкою. Чим нижче SFP, тим менше енергоспоживання всієї установки. Для агрегатів Save середнє значення SFP становить 1,2.

Управління на вимогу

Установки Save розроблені таким чином, щоб споживач зміг сам задати максимально комфортні параметри вентиляції приміщення у залежності від пори року, дня тижня, часу доби, на період відпустки або у разі приходу гостей.

Крім цього до агрегатів Save можливо підключати зовнішні датчики вологості, вуглекислого газу і присутності, в залежності від показань яких установка автоматично змінює режим роботи для нормалізації мікроклімату.

Нестандартні рішення

Якщо розміри приміщення дозволяють, то варіантів монтажу припливно-витяжної установки безліч, але на площі менше ста квадратних метрів знайти вільний простір без шкоди для інтер'єру дуже складно. Спеціально для невеликих приміщень у серії Save представлена модель VTR 150/К. Унікальність її у тому, що вона може виконувати функції двох пристроїв одночасно: вентиляційної установки і витяжного кухонного зонту.

Встановлюється Save VTR 150/K безпосередньо над кухонною плитою і в першу чергу виконує свою основну функцію — вентиляцію приміщення. А під час приготування їжі натисканням кнопки на корпусі включається кухонний зонт, який видаляє гаряче повітря, випаровування та запахи від плити. Додатковий комфорт створює вбудоване підсвічування робочої зони. Сучасний дизайн, оптимальні розміри, можливість вибрати колір корпусу дозволяють гармонійно вписати установку в інтер'єр сучасних кухонь.

Вентиляційний агрегат Systemair Save VTR 150/K

Рис. Вентиляційний агрегат Systemair Save VTR 150/K.

Нові матеріали

В установці Save VTC 200 використовується новий для побутових установок матеріал. Внутрішня частина агрегату зроблена з EPP-матеріалу — спіненого поліпропілену. Його застосування дозволило інженерам Systemair створити продукт високої продуктивності з коефіцієнтом корисної дії більше 90%.

Корпус агрегату повністю герметичний, що дозволяє зменшити перепади тиску, а також оптимізувати потоки повітря всередині установки. Також спінений поліпропілен забезпечує низький рівень шуму, полегшує конструкцію, знижує теплові втрати.

Вентиляційний агрегат Systemair Save VTС 200

Рис. Вентиляційний агрегат Systemair Save VTС 200.

Система управління

Всі агрегати оснащені вбудованою або виносною панеллю управління. При необхідності можна підключати кілька панелей.

Для зручності користувачів компанія Systemair розробила бездротовий пульт управління «Smartdial» і бездротові датчики вологості і вуглекислого газу, які можна розташувати в зручному для споживача місці без прокладки дротів.

Виробник врахував необхідність включення вентиляційних установок у єдину систему управління будинком через порт RS485 за протоколом ModBus, що дозволяє управляти установкою з комп'ютера.

Перспективи

Агрегати серії Save — це інтелектуальні технології, що спрямовані на ефективне використання електроенергії в системах вентиляції. Це довговічне обладнання, що підходить для майбутнього і дозволяє при правильному підборі і монтажі отримати вигоду від експлуатації.

Компанія Systemair не збирається зупинятися на досягнутому. Протягом 2015 року споживачам будуть представлені нові компактні рішення в лінійці Save, серед яких — персональне рішення для окремої кімнати.

Дізнатися про появу новинок, а також отримати детальну технічну інформацію можна в офісах компанії Планета Клімату, офіційного дилера і сервісного центру Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10