Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



SysFreeCool - незалежна система вільного охолодження



Вільне охолодження (фрікулінг) широко застосовується в виробничих процесах, де потреба в холоді не залежить від пори року, а також в системах кондиціонування будівель з цілорічними внутрішніми тепловими навантаженнями, що виникають через освітлення, великої кількості людей і т.д. Більшість виробників пропонують комплексні рішення для охолодження води з можливістю енергозбереження за рахунок додаткового оснащення чиллерів системами фрікулінга.

Компанія Systemair пропонує своє рішення, яке полягає у виробництві окремих модулів для використання холоду довкілля як альтернативного джерела холодопостачання.

Окремі модулі SysFreeCool мають корпус, побудований за тією ж мульти-V-структурної концепції, що і чилери Systemair Syscroll або Syscrew, що мають по кілька V-образних конденсаторних блоків, тільки на місцях фреонових конденсаторів розміщені водяні теплообмінники з повітряним охолодженням. Модулі SysFreeCool представлені стандартною версією і версією з інверторними вентиляторами, а також двома типами акустичного виконання. Модулі додатково оснащуються триходовим клапаном, датчиками температури води на прямому і зворотному трубопроводах і датчиком температури навколишнього повітря.

Модуль вільного охолодження Systemair SysFreeCool

Система «SysFreeCool - чилер» має три режими роботи. У літній період, коли температура зовнішнього повітря вище, ніж температура води на вході в випарник, охолодження води забезпечується тільки чиллером. При цьому модуль фрікулінга відключений за допомогою триходового клапана.

У перехідний період, коли температура зовнішнього повітря нижче, ніж температура води на вході в випарник, охолодження розчину забезпечується і чиллером, і модулем SysFreeCool. Триходовий клапан на гідравлічної лінії повністю відкритий, і модуль включено в роботу системи охолодження.

В зимовий період, коли температура зовнішнього повітря істотно нижче, ніж температура води на вході в випарник, охолодження забезпечується тільки модулем SysFreeCool.

Вільне охолодження, реалізоване за допомогою окремих модулів, має ряд переваг порівняно з інтегрованою в чиллер системою.

Модуль має незалежний від чилера блок вентиляторів, який дозволяє вільно охолоджувати водяні теплообмінники без пошуку компромісу в управлінні охолодженням чилера і модуля. При зниженні температури вентилятори чилера працюють з частковим навантаженням, в той час як вентилятори модуля фрікулінга повинні працювати на повну потужність для прокачування максимально можливого обсягу холодного повітря.

Модуль вільного охолодження Systemair SysFreeCool

Завдяки тому, що модулі вільного охолодження Systemair виконані в окремому корпусі, з'явилася можливість підібрати оптимальний розмір і версію модуля для спільної роботи з чиллером відповідно до вимог до холодопроизводительности і рівню шуму.

SysFreeCool можуть розміщуватися на об'єкті окремо і підключатися до чиллеру для спільної роботи. Або ж модуль може бути наперед сполучений з холодильним агрегатом на заводі і поставлятися у вигляді єдиного агрегату.

Застосування вільного охолодження дозволяє істотно знизити споживання електроенергії за рахунок використання природного холоду при низькій температурі зовнішнього повітря і частково зменшити або повністю виключити роботу чилера в зимовий період, що збільшує термін його служби.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного диллера компанії Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10