Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий гібридний тепловий насос DAIKIN



Перша система з гібридним тепловим насосом DAIKIN поєднує в собі дві технології, які відмінно зарекомендували себе на практиці: тепловий насос "повітря-вода" і газовий конденсаційний котел, створюючи побутову систему опалення та гарячого водопостачання, яка володіє високою енергетичною і економічною ефективністю, та є ідеальною заміною для газового котла.

Гібридний тепловий насос DAIKIN Altherma

Річна енергоефективність гібридного теплового насоса DAIKIN Altherma приблизно на 35% вище, ніж у газового конденсаційного котла, який зараз вважається кращим з пропонованих на ринку рішень для заміни старих систем опалення при проведенні генерального ремонту в будинку.

Для домовласників, які бажають замінити свої старі газові котли, гібридна система - очевидний вибір. Вона може бути швидко встановлена ​​і з мінімальними незручностями, оскільки всередині будинку необхідно виконати невеликий обсяг робіт. Внутрішній блок (як гідроблок, так і газовий котел) розміщується в тому ж просторі, де й раніше використовувався газовий котел, використовує існуючі радіатори і трубопроводи, що також знижує витрати на монтаж. У довгостроковій перспективі висока ефективність системи може скоротити споживання енергії і веде до зниження витрат.

Гібридний тепловий насос DAIKIN вигідно виділяє продукцію компанії серед інших систем, оскільки це обладнання може стати частиною будь-якого проекту реконструкції, незалежно від типу будинку і його місця розташування. Система здатна подавати воду з температурою від 25°C до 80°C, що робить її придатною для будь-якого типу теплового випромінювача, в т.ч. та існуючих радіаторів, і достатньо гнучкою для відповідності широкому спектру вимог пропонованих до систем опалення та ГВП.

Ефективне опалення приміщень завдяки гібридному режиму роботи

Гібридна система забезпечує високу енергоефективність, оскільки в ній використовується найбільш ефективний, з представлених сьогодні на ринку, тепловий насос "повітря-вода" з інверторним управлінням (показник COP 5,04 при температурі води 35°C, дельта-Т = 5 K і температурі зовнішнього повітря 7°​​C) у поєднанні із запатентованим DAIKIN гібридним режимом роботи. Протягом року 60 - 70% енергії для опалення приміщень подається тепловим насосом, самим по собі або в поєднанні з конденсаційним котлом в гібридному режимі. У цьому режимі вода нагрівається більш ефективно працюючим тепловим насосом з метою зниження енергоспоживання котла. Запатентована DAIKIN, система управління потоком оптимізує комбіновану роботу, роблячи її економічно ефективної незалежно від температури навколишнього середовища. Це допомагає споживачеві знизити рівень споживаної енергії, забезпечуючи при цьому цілорічний комфорт.

Ефективне гаряче водопостачання з застосуванням передової технології газового конденсаційного котла

Газовий конденсаційний котел у гібридній системі теплового насоса DAIKIN Altherma має унікальний "двопрохідний теплообмінник", який дозволяє здійснювати безпосередній нагрів води завдяки згорянню газу, і таким чином, конденсація димових газів відбувається не тільки при опаленні приміщень, а й при підготовці гарячої води. Це підвищує ефективність виробництва гарячої води на 30%, порівняно із звичайним газовим конденсаційним котлом. Додаткове підвищення ефективності можливо за рахунок застосування теплового насоса для підігріву гарячої води (потрібен додатковий накопичувальний бак) і використання сонячних панелей.

Компактний і тихий - ідеальна заміна бойлеру

Компактний і безшумний зовнішній блок оснащений компресором з інверторним керуванням. Його можна встановити в саду, закріпити на стіні або даху будинку, з перепадом висот між зовнішнім і внутрішнім блоками до 30 м.

Загальні розміри котла і гідроблоку приблизно такі ж, як у звичайного настінного бойлера, що робить систему ідеальною для заміни котла. Крім засобів управління системою, в гідроблок, на стороні води, розташовані всі необхідні елементи, такі як розширювальний бак і насос, а також теплообмінник.

Відмінні екологічні показники

Гібридна система DAIKIN Altherma демонструє відмінні екологічні показники завдяки високій ефективності роботи. Практичні випробування показали, що, залежно від місця установки, зниження викидів CO2 за рік може досягати 1,5 тонн (дані для дому в Лондоні, яке споживає 18 000 кВт на рік для опалення приміщень).

Гібридний тепловий насос DAIKIN Altherma - джерело тепла майбутнього

Гібридний тепловий насос DAIKIN Altherma увібрав в себе все краще з двох перевірених на практиці технологій і являє собою один з найдоступніших поновлюваних джерел енергії. Його можна розглядати як джерело тепла майбутнього: екологічно чистий, здатний комплексно вирішити завдання між рівнем споживаної і вироблюваної енергії, залишаючись при цьому простим в експлуатації пристроєм, що забезпечує комфортні умови для кінцевих користувачів.

Незалежно від цін на енергоносії, змін температури зовнішнього повітря та змін навантаження всередині приміщень, гібридна система визначає для використання найбільш економічно і енергетично ефективне джерело енергії, при цьому підтримуючи рівень комфорту на незмінно високому рівні.

Завдяки своїм прекрасним екологічним показникам, можливості застосування для широкого діапазону будинків і досить низької вартості обладнання та його монтажу, гібридний тепловий насос володіє тим потенціалом, який дозволяє сприяти досягненню амбітних екологічних цілей ЄС протягом наступного десятиліття.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10