Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові каталоги Soler&Palau на 2017 рік

(10.03.2017)

Компанія Soler&Palau підготувала для клієнтів три нових каталога продукції: «Побутові вентилятори S&P 2017», «Загальний каталог продукції S&P 2017» і каталог «Вентиляційні агрегати S&P 2017».

Soler&Palau каталог 2017

У перший каталог увійшли всі побутові вентилятори S&P: малошумні накладні вентилятори SILENT, SILENT DESIGN, настінні вентилятори відцентрові серій EBB, віконні вентилятори HCM-N і HV-STYLVENT, малошумні канальні вентилятори TD-SILENT, дахові вентилятори TH-MIXVENT, стельові вентилятори, підлогові вентилятори та багато інших. Також, у каталозі представлені оновлені відцентрові вентилятори EB, OZEO-E - ECOWATT, нові обігрівачі TL і TLS, осушувач DHUM-E і зволожувач повітря HUMI-ED.

У «Загальному каталозі продукції S&P 2017» представлені: канальні вентилятори та комплектуючі, осьові вентилятори в циліндровому корпусі, осьові вентилятори з монтажною пластиною, осьові вентилятори високої продуктивності, осьові вентилятори для сушильних камер, відцентрові промислові вентилятори, поліпропіленові вентилятори для агресивних середовищ, вентилятори у звукоізольованому корпусі, вентилятори для кухонних витяжок, струменеві осьові вентилятори, вибухозахищені вентилятори, вентилятори димовидалення, тепловентилятори, повітряні завіси та інфрачервоні обігрівачі.

В каталог «Вентиляційні агрегати S&P 2017» увійшли компактні приточні агрегати, низькопрофільні підстелеві агрегати, високоефективні припливно-витяжні агрегати з пластинчастими і роторними теплообмінниками.

У каталогах викладена вичерпна інформація стосовно кожного обладнання: описи, технічні, робочі та шумові характеристики.

Каталоги створені для фахівців в області вентиляції: проектувальників, архітекторів, монтажників і студентів відповідних спеціальностей.

Електронні версії каталогів ви можете завантажити нижче.

> > > Каталог «Побутові вентилятори S&P 2017»

> > > Загальний каталог продукції S&P 2017

> > > Каталог «Вентиляційні агрегати S&P 2017»

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Soler&Palau.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10