Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нове покоління трьотрубних VRF-систем Toshiba SHRM-E

(21.06.2016)

З серпня 2016 року компанія Toshiba починає постачання в Україну нових мультизональних систем кондиціонування SHRM-e. Ці трьотрубні VRF-системи з рекуперацією тепла дозволяють одночасно охолоджувати одні приміщення і обігрівати інші. При цьому для обігріву використовується тепло, що відведене з охолоджуваних приміщень. Таким чином економиться до 50% електроенергії.

Toshiba SHRM-e

Холодопродуктивність VRF-систем досягає 152 кВт, вперше в лінійці представлені потужні двовентиляторні блоки 50 і 56 кіловат. Інверторні компресори нової конструкції підвищили як надійність, так і ефективність VRF-систем Toshiba. Сезонна енергоефективність (ESEER) всіх зовнішніх блоків серії вище 7, а для блоку продуктивністю 45 кВт ESEER дорівнює 8,17. Порівняно з попередньою трьотрубною системою повна довжина фреонової траси може досягати 1000 метрів, а еквівалентна довжина гілки траси 200 метрів. Максимальний перепад висот між внутрішніми блоками становить 40 метрів, що відповідає висоті 11-поверхового будинку. Перепад висот між зовнішніми і внутрішніми блоками може досягати 90 метрів.

Для проектування і діагностики систем SHRM-e компанія Toshiba розробила нове програмне забезпечення. Збільшено асортимент внутрішніх блоків, пропонуються нові пульти управління з розширеним набором функцій, можливе підключення до систем BMS.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера торгової марки Toshiba.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10