Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Компанія Uponor виробила 1 мільярд метрів багатошарових композиційних труб

(19.11.2015)

Uponor Uni Pipe PLUSДовжина у мільярд метрів – це справжнє досягнення у виробництві високоякісних багатошарових композитних труб (ВБКТ), що підкреслює ноу-хау та досвід Uponor в якості виробника, що спеціалізується на виробництві пластикових трубопроводів. Одним з останніх нововведень компанії є труби Uponor Uni Pipe PLUS, наступне покоління ВБКТ. Це перші у світі безшовні алюмінієві композитні труби (БАКТ), які мають унікальні характеристики: вони більш гнучкі і в той самий час міцні, та вимагають меншого врегулювання і часу для установки.

Коли Uponor представив свої перші багатошарові композитні труби в 1990 році, вони стали іноваційним відкриттям, поєднуючи переваги металічних і пластикових труб в одному продукті. З тих пір, Uponor постійно працював над поліпшенням багатошарових труб, також пропонуючи інтегровані системи установки з «розумними» налаштуваннями, інструментами та обладнанням. У листопаді 2015 року довжина багатошарової труби в один мільярд метрів була досягнута на виробничій ділянці Uponor в Цела-Мелис у Німеччині./p>

«Багатошарові труби реально принесли зміни, коли вони з'явилися на ринку 25 років тому. Вони характеризуються гнучкістю та міцністю, тому це робить їх ідеальними для подачі питної гігієнічної води, а також з'єднань радіатора і променистого опалення та охолодження», – пояснює Менеджер Uponor по розвитку слюсарно-водопровідної справи у Європі Алар Котли. «Наша нова технологія БАКТ є значним поліпшенням цієї концепції, яка підіймає властивості ВБКТ на інший рівень».

Завдяки виробництву мільярду метрів багатошарових труб і поширення нового покоління БАКТ на міжнародному ринку, Uponor вражаюче підкреслює свою позицію лідера у виробництві високоякісних багатошарових труб. БАКТ технологія встановлює новий стандарт в галузі і забезпечує підвищену ефективність в процесі установки.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Uponor.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10