Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Grundfos представила установку для водопостачання CMB-SP SET

(14.05.2015)

Компанія Grundfos представила ринку самовсмоктувальну установку для водопостачання CMB-SP SET. Обладнання оснащено блоком автоматики, система управління якого забезпечує пуск насоса при початку водозабору і зупинку, коли водоспоживання припиняється.

Насосна установка Grundfos CMB-SP SET

Новинка являє собою самовсмоктувальну автоматичну установку, що включає насос Grundfos CM, електродвигун і блок автоматики PM1/PM2, система управління якого підтримує необхідний режим роботи обладнання, і захищає від «сухого ходу».

Завдяки блоку автоматики CMB-SP SET володіє високим рівнем енергоефективності. Коли водоспоживання припиняється, насос повністю зупиняє свою роботу, що дозволяє істотно скоротити витрати на електроенергію.

Насос Grundfos CM оснащений закритим 2-полюсним електродвигуном з вентиляторним охолодженням. Всі частини насоса, які стикаються з водою, що перекачується, виконані з нержавіючої сталі, що виключає виникнення корозії.

При дотриманні умов монтажу CMB-SP SET зможе підняти воду з глибини до 8 метрів менш ніж за 5 хвилин. Установка постачається повністю укомплектованою, тому введення в експлуатацію займає мало часу: вона готова до роботи відразу ж після монтажу системи і підключення до мережі електроживлення.

Нова установка Grundfos CMB-SP SET має невеликі габарити. Її відмінною характеристикою є безшумна робота, що гарантує комфорт мешканців. CMB-SP SET призначена як для багатоквартирних будинків, так і котеджів.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10