Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson Network Power розширює лінійку високоефективної серії ДБЖ Liebert eXL моделлю потужністю 1200 кВА

(23.10.2014)

З введенням компанією Emerson Network Power у лінійку ДБЖ Liebert eXL нової моделі потужністю 1200 кВА, оператори центрів обробки даних тепер можуть формувати паралельні системи електроживлення, побудовані за схемою N+1, потужністю до 4,15 МВт. Нове джерело живлення відноситься до класу безтрансформаторних ДБЖ, які призначені для підтримки роботи критично важливих об'єктів інфраструктури. Також компанія Emerson Network Power здійснила модернізацію ДБЖ Liebert eXL потужністю 800 кВА.

Liebert eXL UPS 1200 кВА

Liebert eXL UPS 1200 кВА ідеально підходить для великих центрів обробки даних і може працювати як самостійно, так і в складі паралельної системи N+1. Новий ИБП Liebert допомагає операторам ЦОД максимізувати ефективність роботи системи електроживлення (ККД ДБЖ Liebert eXL становить 97% у режимі подвійного перетворення). Потенціал економії при експлуатації Liebert eXL UPS 1200 кВА складає $12,000 в порівнянні з конкуруючими продуктами. Гнучкість у конфігуруванні і нарощуванні потужності в сукупності з технологією Emerson Softscale™ допомагають керівникам центрів обробки даних зберігати на початкових інвестиціях і швидко нарощувати потужність електроживлення по мірі зростання потужності ЦОД.

Оскільки акумулятори продовжують бути основною причиною виходу з ладу систем електроживлення, акумуляторні шафи ДБЖ Liebert eXL поставляються із заводу в зібраному вигляді і повністю протестовані. В акумуляторних шафах ДБЖ Liebert eXL застосовується технологія моніторингу стану акумуляторів Alber® BDSUi, яка безперервно контролює стан акумуляторів з тим, щоб забезпечити раннє оповіщення про можливу несправність, а також забезпечує своєчасне технічне обслуговування і заміну в залежності від стану акумуляторів.

> > > Завантажити буклет «Високоефективні ДБЖ Liebert eXL, 625 - 1200kVA»

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10