Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нова інверторна система нагріву води для потреб гарячого водопостачання Daikin

(18.05.2016)

Системи для ГВП з тепловим насосом користується популярністю, так як вони є оптимальною заміною неекономічних електричних водяних нагрівачів. Зліт продажу теплових насосів розпочався у всьому світі більше 10 років тому. У системах з інверторним компресором і фреоновим холодильним циклом тепло береться від зовнішнього повітря і передається в теплообмінник «холодоагент-вода». Досі AW-системи використовувалися насамперед для опалення житлових приміщень, деякі моделі завдяки вторинному водяного контуру дозволяли використовувати воду для господарських потреб.

Daikin EKHHP ERWQ

В нових одноконтурних системах Daikin з внутрішнім блоком EKHHP і зовнішнім ERWQ проводиться підігрів води тільки для гарячого водопостачання. Система ефективно працює при температурах зовнішнього повітря від -15°С до +35°C Робочий діапазон температур вихідної води складає від +5°С до +75°С. Внутрішні блоки мають власні баки об'ємом 294 або 477 літрів і вбудований додатковий нагрівач потужністю 2,5 кВт для безперебійної роботи в будь-яку погоду.

Теплообмінник внутрішнього блоку зроблений з нержавіючої сталі, конструкція без анода гарантує просте обслуговування, так як відсутні накип, вапно і корозія. Для підвищення ефективності можливе підключення сонячних панелей.

Блоки являють собою стильні компактні пристрої, що оснащені сучасною системою управління.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10