Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6



Uponor відзначає виробництво 500-мільйонного фітинга

(20.12.2016)

фітінг UponorДля компанії Uponor кінець 2016 року ознаменувався виготовленням 500-мільйонного фітинга на заводі Хассфурт в Німеччині. Протягом 20 років там виробляються фітинги для систем питного водопостачання та опалення.

Історія успіху Uponor йде в 1992 року, коли все починалося з одного працівника і одного токарного верстата. До наступного року обсяг виробництва досяг 80 тисяч фітингів, а в 1994 році були представлені перші фітинги з попередньо встановленою прес-гільзою для багатошарових композитних труб. У 2001 році на заводі Uponor були вироблені прес-фітинги з вбудованою функцією захисту від протікання. Це була революція у виробництві фітингів, яка забезпечила максимальну простоту і надійність встановлення систем. Пізніше з'явилися інші інновації: були введені колірні кодування прес-фітингів і пресингові показники для найбільш легкого і безпечного з'єднання, а також з'явилися фітинги, для яких не потрібні зачистка і калібрування. Все це сприяло нарощуванню виробничих потужностей.

«Рухаючись уперед, ми не тільки безперервно оптимізуємо сам продукт, але і весь виробничий процес. У 2013 році на заводі була встановлена автоматичне складання за останнім словом техніки. Ми пишаємося нашим ефективним виробничим процесом, а також нашою командою, яка забезпечує високу якість продуктів», – зазначив директор заводу Стефан Эндрес.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Uponor.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6