Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



AAF Europe купує шведську компанію Dinair Group AB

(09.11.2016)

DaikinФільтровий виробник AAF Europe, з 2006 року член Групи компаній DAIKIN, придбав шведське підприємство Dinair Group AB, що збігається з планами компанії вийти на перше місце на глобальному ринку систем фільтрації повітря в усіх регіонах.

Окрім того, за словами AAF Europe, зазначена угода є яскравим прикладом довготермінових зобов’язань компанії DAIKIN по відношенню до AAF, а також до бізнес напрямку фільтрації повітря. Philip Whitaker, генеральний директор AAF international, підкреслює, що завдяки компанії Dinair, скандинавські замовники отримають значно ширший вибір та кращий доступ до інноваційної продукції та послуг.

Виробники AAF International і Dinair наполягають, що разом розвиватимуть скандинавський ринок через забезпечення місцевих замовників, що зацікавлені у високій якості внутрішнього повітря, інноваційною високоефективною фільтруючою продукцією.

Історичні переваги компанії Dinair на локальному ринку будуть зміцнені через більш широкий асортимент продукції AAF, що має повністю задовольнити потреби місцевої клієнтської бази у чистому та високоякісному повітрі.

Новий керівник Dinair, Niels-Erik Kongste, водночас віце-президент департаменту продажу і маркетингу компанії AAF Europe, вважає, що Dinair, підсилений цілою низкою додаткових рішень з очищення повітря, пропонуватиме значно багатший вибір фільтруючої продукції існуючим та потенційним замовникам у скандинавському регіоні. Dinair повністю зберігає менеджерську команду на ринку Скандинавських країн, єдиною зміною стане перехід генерального директора компанії Fredrik Särnehed на посаду головного радника.

Dinair – один з найбільших виробників і постачальників систем очищення повітря на скандинавському ринку. Компанія забезпечує роботою більш ніж 350 працівників та має власний підрозділ розробки та виготовлення продукції, що розташований у шведському місті Vadstena, а також торгівельні офіси у Stockholm, Gothenburg, Malmö, Oslo, Helsinki та Riga.

AAF International є глобальним ринковим лідером у сегменті фільтрації повітря та повністю знаходиться під керівництвом японського кліматичного гіганту DAIKIN -- провідним виробником систем кондиціювання повітря та теплових насосів.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10