Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Вдосконалені чилери Daikin EWAD-TZ B

(02.11.2016)

Нове покоління чилерів EWAD-TZ B від компанії Daikin тепер доступне в одно- і двоконтурних варіантах систем з потужністю охолодження від 170 кВт до 700 кВт.

На відміну від свого попередника - системи EWAD-TZ, що була представлена широкій публіці ще у 2013 році, новинка поєднує у собі гвинтовий компресор з технологією інвертора з мінливим об'ємним співвідношенням (VVR). За словами виробника, це дозволяє компресорам змінювати власну геометрію, коригуючи тиск у конденсаторі для підтримання високої ефективності процесу стиснення.

чилер Daikin EWAD-TZ B

У компанії Daikin кажуть, що двигуни їх компресорів оптимізовані для роботи при різних швидкостях. Це свідчить про те, що існує вибір ефективної роботи двигуна у відповідності з номінальною частотою чилера для забезпечення високої продуктивності системи. Вдосконалене управління для контролю циклу з економайзером – ще одна перевага і показник надійності нової моделі.

В покращеному дизайні теплообмінників відтепер використовується сучасна технологія, що забезпечує високий коефіцієнт теплопередачі при мінімальному падінні тиску.

Широкий спектр опцій і аксесуарів дозволяють кінцевим користувачам налаштовувати нову систему у відповідності з конкретними потребами, запевняють у Daikin. Три рівня ефективності доступні з коефіцієнтами енергоефективності (ESEER) від 4,4 до 5,5, а три рівня звуку – стандартний, низький, і з спеціальними сполуками на лінії всмоктування кожного компресора - зменшують вібрацію.

Новий чилер Daikin EWAD-TZ B має нове епоксидне покриття мікроканалу конденсатора, використовує холодоагент R134a і працює з двопрохідним процесом. У першому проході перегрітий холодоагент високого тиску конденсується у рідину. Другий прохід охолоджує рідкий холодоагент нижче температури насичення перед вхідом на випарник. Така конструкція робить теплообмінник, як правило, на 50% легше і дозволяє використовувати у середньому на 50% менше холодоагенту у порівнянні з традиційним теплообмінником з мідною трубкою.

> > > Технічні характеристики чилера Daikin EWAD-TZ B (англійська мова)

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10