Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий тепловий насос Daikin VRV IV-i потужністю 8 к.с.

(27.10.2016)

Особливістю системи VRV IV серії i виробництва Daikin є два окремих модулі, компресор та теплообмінник, що - завдяки своїм компактним розмірам - ідеально підходять до встановлення всередині приміщень, тобто застосування у центральній частині міст та інших міських локаціях.

Розробкою рознесеного зовнішнього блоку системи VRV IV-i для внутрішнього встановлення, компанія Daikin швидко відреагувала на потреби власників будівель будь-якого призначення, розташованих у центральній частині міст, де постійно відчувається брак вільного місця. Будівельні норми, законодавство з охорони архітектурних пам’яток та правила захисту від шуму є надзвичайно жорсткими, а кліматична техніка в свою чергу має буди якомога менш помітною.

Daikin VRV-i

Новий тепловий насос Daikin VRV IV-i постачається з двома ступенями потужності: система на 5 к.с. використовується переважно на невеликих об’єктах роздрібної торгівлі або в офісних приміщеннях, у той час як кліматичне рішення VRV IV-i потужністю 8 к.с. пропонує додаткову перевагу – підвищену потужність для більш масштабних комерційних проектів. Система забезпечує до 21,4 кВт у режимі охолодження, а також максимальну теплопродуктивність до 25 кВт. Коефіцієнт холодильної енергоефективності EER дорівнює 2,80, тоді як COP для теплового режиму у номінальних умовах має показник 3,60.

Гнучкі можливості розташування обладнання

Компресорний модуль з площею встановлення 60 см x 55 см (модель 5 к.с.), а також 76 см x 55 см (модель 8 к.с.), відрізняється високим рівнем компактності, важить лише 77 кг або 100 кг відповідно і може бути розташований таким чином у невеликих складових чи технічних приміщеннях, або навіть у кухонних шафах. Низький рівень робочого шуму 47 дБА та 56 дБА обумовлює застосування системи VRV IV-i також у густонаселених місцевостях або встановлення у підземних паркінгах.

Нахильна розподільна панель, що інтегрована в компресорний модуль, забезпечує швидкий та зручний доступ до електричних елементів, а також спрощує технічне обслуговування та сервіс системи. Модуль теплообмінника лише 40 см заввишки, важить якихось 97 або 107 кг відповідно та частіше за все знаходить своє місце у надзвичайно низькому проміжку у підвісний стелі. Окрім того, теплообмінник може бути встановлен на фасаді будівлі або в будь-якій іншій порожнині, де помітною буде лише передня решітка, яка зокрема може бути повністю прихована за елементами фасаду – фронтоном, наприклад – або інтегрована в оточуючу архітектуру. Компактні габарити модуля дозволяють транспортування та монтаж системи VRV IV-i за допомогою лише двох людей, що – разом із скороченими холодоагентними магістралями – суттєво знижує вартість і тривалість монтажу, а також значно пришвидшує введення в експлуатацію. Додатковою перевагою є відсутність необхідності отримання будівельного дозволу на зовнішнє встановлення обладнання.

Daikin VRV-i

Ефективне комплексне рішення

Важливою властивістю мультизональної системи Daikin VRV IV-i є новий запатентований теплообмінник у формі літери V у компактному корпусі. Високоефективні відцентрові вентилятори забезпечують до того ж більш ніж 50%-е підвищення ефективності у порівнянні з вентиляторами типу Sirocco. Нова система VRV IV-i потужністю 8 к.с. обладнана додатковим вентилятором, що гарантує ефективний повітряний потік через теплообмінник з мінімальною турбулентністю.

Зовнішній блок системи VRV IV-i може працювати максимум з 10 внутрішніми блоками VRV, вентиляційними модулями, повітряними завісами або контролерами. Зокрема, кліматичне рішення VRV IV-i пропонує повну функціональність більш потужних серій VRV для зовнішньої інсталяції. Завдяки унікальній на глобальному ринку технології VRT (VRT: Змінна Температура Холодоагенту) розробки компанії Daikin, температура випаровування та конденсації адаптується до необхідної потужності без зупинки режиму роботи системи. За рахунок технології VRT, продуктивність компресора утримується енергетично на необхідному мінімумі, що зумовлює в свою чергу підвищену цілорічну ефективність.

> > > Завантажити буклет «Daikin VRV IV-i з тепловим насосом для встановлення всередині будівлі» (українська мова)

> > > Завантажити буклет «Daikin VRV IV-i з тепловим насосом для встановлення всередині будівлі» (російська мова)

> > > Завантажити буклет «Daikin VRV IV-i з тепловим насосом для встановлення всередині будівлі» (англійська мова)

> > > Завантажити керівництво з монтажу і експлуатації Daikin VRV IV-i (російська мова)

> > > Завантажити керівництво з монтажу і експлуатації Daikin VRV IV-i (англійська мова)

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10