Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Business Edge пропонує інноваційний безмастильний компресор

(26.10.2016)

Business EdgeІнноваційна британська компанія Business Edge розробила безмастильний компресор нової конструкції, яка, як відзначають інженери, дозволяє усунути багато недоліків традиційної технології. Вендор вже подав заявки на патенти США і Китаю, що охоплюють новинку. У заявках описується конструкція відцентрового компресора для перекачування парової фази (Centrifugal Vapour Compressor або CVC), призначеного для систем кондиціонування повітря.

Від звичайних аналогів новинка вигідно відрізняється завдяки збалансованій конфігурації, яка забезпечує кілька унікальних переваг. За словами розробників, компресор ідеально підходить для водняных чілерів, що використовують R134a або HFO1234ze у якості холодоагентів. При цьому система може бути легко адаптована для використання інших охолоджуючих рідин.

Вендор вже створив тестовий зразок на 125 кВт і планує збільшити потужність системи до 750 кВт. Великий інтерес на адресу напрацювань компанії вже виявляють багато потенційних комерційних партнерыв. Але вендор поки ні з ким не уклав угоди про партнерство, збираючись скористатися найкращим способом комерціалізації інтелектуальної власності з усіх наявних.

Новинка в 6 разів менше еквівалентних гвинтових компресорів (компресорів з гвинтовим ротором), при цьому рівень вібрації, що генерується нею, в 150 разів нижче у порівнянні із спіральними компресорами.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10