Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий інверторний кондиціонер GREE Smart

(04.03.2016)

Компанія Gree представила нові інверторні кондиціонери бізнес-класу Smart, які працюють на обігрів приміщення при зовнішніх температурах повітря до -22˚С. Це стало можливим завдяки технології попереднього підігріву картера компресора, а також вбудованому нагрівнику піддону зовнішнього блоку.

кондиціонери Gree Smart

G10

Нові кондиціонери Gree Smart оснащені інверторним приводом компресора, сам компресор виконаний по відомій технології G10. Технологія G10 вирішує проблему вібрації компресорів і забезпечує їх стабільну роботу при вкрай низькій частоті обертання в 1 Гц, виключаючи «зупинку» зовнішнього блоку після досягнення кондиціонером заданої температури. Таким чином, істотно підвищується рівень енергозбереження, надійності і зручності експлуатації інверторних кондиціонерів. При роботі на мінімальній частоті обертання компресора кондиціонер споживає всього 45 Ват електроенергії. Технологія G10 дозволяє кондиціонеру працювати в більш широкому діапазоні продуктивності у режимах охолодження і обігріву, точніше підтримувати температурний режим для максимального комфорту.

кондиціонери Gree Smart G10

Низькотемпературний комплект

Щоб адаптувати кондиціонер для ефективної роботи взимку на охолодження і підвищити його продуктивність, виробник оснащує зовнішній блок кондиціонера зимовим комплектом.

кондиціонери Gree Smart G10

Фільтр «Сold Plazma»

Одна з найбільш передових технологій очищення повітря. Завдяки своїй роботі плазмовий іонізатор, яким оснащений внутрішній блок кондиціонера, створює напругу близько 4,8 кВ. У такому середовищі увесь пил мікро- і нано-метрового діапазону, а також ароматичні сполуки знищуються. Принцип роботи такого пристрою заснований на іонізації молекул, розпад великих молекул в сильному електричному полі і нейтралізація у присутності каталізатора. Більш великі частинки накопичуються на фотокаталітичному фільтрі, який вимагає періодичної заміни.

В нових кондиціонерах Gree присутні наступні опції: I Feel, захист від обмерзання, фотокаталітичний фільтр, авторестарт, 24-годинний таймер, захист від обдування холодним повітрям, автономне осушення.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Gree.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10